Author Topic: I give up!  (Read 436 times)

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
I give up!
« on: January 30, 2018, 11:19:13 AM »
Can anyone show me how to shade a displaceable object so that it has a rock texture and a slope limited snow texture on the top?
My feeble attempt attached.

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
Re: I give up!
« Reply #1 on: January 30, 2018, 12:15:01 PM »
wierd, max, min slope appears to be reversed!

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
Re: I give up!
« Reply #2 on: January 30, 2018, 01:06:03 PM »
Problem sorted itself but very wierd.  I had to disconnected each shader and reattach it!

Offline luvsmuzik

  • Member
  • *
  • Posts: 2334
    • luvsmuzik 1995
Re: I give up!
« Reply #3 on: January 30, 2018, 01:45:06 PM »
Good to know. I had thought I had a ghost changing my settings. Occasionally things disappear on me also. Poof! :)
with beakup shader mask, but I do not like the obvious tiling upper left :(
« Last Edit: January 30, 2018, 03:09:08 PM by luvsmuzik »

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
Re: I give up!
« Reply #4 on: January 30, 2018, 05:18:03 PM »
Glad to know someone else has problems - the whole object has just disappeared! somehow its co ordinates had changed! Yesterday TG just disappeared and had to be restarted.

Offline Danny

  • Terragen Alpha Tester (Win)
  • ***
  • Posts: 1524
    • New World Digital Art
Re: I give up!
« Reply #5 on: January 30, 2018, 05:42:22 PM »
Yesterday TG just disappeared and had to be restarted.

This has been happening to me for sometime as well Mick, no prompt that the application is not responding. It just disappears.   

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
Re: I give up!
« Reply #6 on: January 30, 2018, 06:12:22 PM »
Windows 10 or nvidia....I know my ram is good so?

Offline bobbystahr

  • Member
  • *
  • Posts: 8915
  • Turn, and face the Strange Ch Ch Changes...D Bowie
Re: I give up!
« Reply #7 on: January 31, 2018, 01:06:46 AM »
hmmm, are we keeping our video cards updated...that happened a bit on this dell till I started regularly updating my vid card after every windows update. That behaviour doesn't happen on the offline workstation who's O/S stays stable.
something borrowed,
something Blue.
Ring out the Old.
Bring in the New

bobbystahr

Offline mhaze

  • Member
  • *
  • Posts: 3339
Re: I give up!
« Reply #8 on: January 31, 2018, 06:49:17 AM »
I suspect it's my video card and nvidia drivers.

 

anything