Author Topic: Wireframe rendering  (Read 260 times)

Offline Cabooes

  • Member
  • *
  • Posts: 6
Wireframe rendering
« on: March 10, 2017, 07:03:09 PM »
If there a way to render just the wireframe of the terrain or any of the other models in TG4?

Cheers

Offline Oshyan

  • Planetside Staff
  • *
  • Posts: 11350
  • Holy snagging ducks!
Re: Wireframe rendering
« Reply #1 on: March 10, 2017, 08:42:12 PM »
There is no way to "render" these, but you can take a simple screenshot of the 3D Preview showing objects in wireframe. You can maximize the 3D Preview with the button at upper-right of the 3D Preview Window, to give you a bigger image.

- Oshyan

Offline Kadri

  • Member
  • *
  • Posts: 7485
Re: Wireframe rendering
« Reply #2 on: March 10, 2017, 09:53:14 PM »

You could make an image of your UV map with only the polygons and use that as a opacity map in your object if you want an animation.

Offline Cabooes

  • Member
  • *
  • Posts: 6
Re: Wireframe rendering
« Reply #3 on: March 11, 2017, 03:47:29 PM »
I'm not sure if I missed something but I clicked the little blue box above the viewport and have "show as wireframes" selected but nothing.

Offline Oshyan

  • Planetside Staff
  • *
  • Posts: 11350
  • Holy snagging ducks!
Re: Wireframe rendering
« Reply #4 on: March 11, 2017, 06:03:20 PM »
What are you expecting to see as a wireframe? The terrain (planet) cannot be represented as a wireframe in Terragen (unless it's an imported object).

- Oshyan

Offline Cabooes

  • Member
  • *
  • Posts: 6
Re: Wireframe rendering
« Reply #5 on: March 11, 2017, 06:08:21 PM »
Yeah the planet I was referring to but that makes sense actually.

thanks y'all ;D