Author Topic: Import problems  (Read 382 times)

Offline Paci

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Import problems
« on: January 14, 2017, 04:58:19 PM »
Hello,

I'm new using this software and so before buying I tought of trying it out with the free version but I met a problem while I was trying to import some objects.
I tried all the method describe here http://www.planetside.co.uk/wiki/index.php?title=The_Library but the files are never add to the library  :-\ (yep I tried to refresh it, I even tried to see if a reboot was needed but there was no changes).
The strange thing is that it doesn't show any loading window nor display any message.
I have an old mac and it works without problem (even if its quite slow due to its age) so is there a known problem on windows ? (I already try to uninstal/instal)

Thanks before hand for your help.

ps : for more specifics I'm working on a windows and the files that I tried to import are either "*.tgo", "*.tif" or "*.stl"
     
« Last Edit: January 14, 2017, 06:46:37 PM by Paci »

Offline Oshyan

  • Planetside Staff
  • *
  • Posts: 11683
  • Holy snagging ducks!
Re: Import problems
« Reply #1 on: January 14, 2017, 08:24:06 PM »
Are you perhaps using a non-English language and have non-English characters in your Windows user name?

- Oshyan

Offline Paci

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Import problems
« Reply #2 on: January 14, 2017, 10:33:00 PM »
Ok I just change the user name and it works  8)

Thanks for your help  :D

Offline Oshyan

  • Planetside Staff
  • *
  • Posts: 11683
  • Holy snagging ducks!
Re: Import problems
« Reply #3 on: January 17, 2017, 02:52:20 AM »
Glad that helped. :)

- Oshyan

 

anything